Feb 1, 2013

Posted by in Smykker | 1 Comment

Kreative smykker

Hvis du er den kreative type vil du helt sikkert synes om dagens indlæg. For det handler nemlig om håndlavede smykker, og om hvordan du kan pifte et ellers kedeligt eller neutralt outfit op hvad hjælp af livlige og sprælske smykker i stærke pang-farver og sjove motiver. Det drejer sig om at skabe en unik og personlig stil, du føler dig tilpas med.

Jeg bruger dagligt tid på at sidde og kigge rundt på nettet efter nye spændende ting og sager, og ikke mindst smykker. Og i sidste uge faldt jeg over en helt speciel og webshop, der har fundet en lille niche i at sælge håndlavede smykker. Shoppen hedder OhDeer og er ejet af de to søstre Heidi og Tina, som også selv står for produktionen af smykkerne. Deres smykker er kendetegnet ved at de gør brug af stærke og kontrastfyldte farver, sat sammen med utraditionelle motiver og former. Du kan f.eks. finde halskæder med rensdyr-vedhæng eller deres meget populærer stjerneøreringe.

Det er simpelthen super inspirerende at kigge deres katalog igennem, for der er bare så mange unikke smykker du ikke finder andre steder. Så tag lige at kig forbi deres lille webshop, jeg er sikker på du også vil kunne finde noget der passer lige netop til din stil ;)

  1. Ej, hvor er de bare fine… Tusinde tak for tippet ;)